På rejse i god sex & store følelser

  • Post author:
  • Post category:Brevkasse
  • Reading time:5 mins read
Hej skønne Marie
Jeg har en lille historie at fortælle dig. Den er lidt pudsig og lidt indviklet, men også meget fantastisk – og jeg har brug for at fortælle dig den.
Jeg har rigtig mange udenlandske venner. Og endnu flere homoseksuelle venner! for 3, 5 år siden var jeg til fest hos min og min venindes nye bekendtskab XX (han er nu blevet vores rigtig gode ven) som er gift med en engelsk mand, de bor i DK i en super fancy lejlighed i København. Han holder fest, og vi kommer… Min veninde og jeg tror, at alle er homoseksuelle og tænker ikke mere over det. Der er en fyr som jeg bider mærke i, men tænker ikke videre over det, fordi han jo er homoseksuel! Som aftenen går fremad, rykker han tættere og tættere på mig. Jeg spørger hans veninde (de er alle af spanske afstamninger) om han virkelig er homoseksuel, hvor efter hun siger NEEEJ han er biseksuel – og det er meget få kvinder han syns om, men han kan godt li dig! Men veninde havde tidligere på aftenen vist ham sine bryster… Siden den dag vi mødte hinanden, har vi altid haft noget, men fordi han på daværende tidspunkt var gift med en mand, tænkte hverken mig eller ham mere over det vi følte til festen…
Men hver gang vi har mødt hinanden har han altid givet mig hans ultimative opmærksomhed, og har altid “tigget” om at jeg skulle føde hans barn… Jeg tænkte hver gang, ja ja… Det kan vi godt sige… HahahahaJeg har de sidste 2 år været i forhold, hvor jeg nok aldrig rigtigt har været forelsket. Men jeg har elsket! Og jeg elsker ham stadig for at være det menneske han er: tryghed, loyalitet, støtte, en dejlig familie. Faldgruberne har været hashrygning dagligt, vi havde til sidst kun sex en gang om måneden, han tog aldrig initiativ til at lave noget, ville helst bare blive hjemme og se film, jeg vidste tit ikke hvilket humør han var i (pga hashen). Og jeg var tilbøjelig til, i lang tid, at finde mig i det og acceptere det pga alle hans gode sider… Også pga min fortid med svigt, sygdom, mor er død, min elskede morfar der døde etc etc…Historien løber så:
For 2 måneder siden tager vi alle i byen ,veninden og mig og alle homoerne. Den smukke mand lægger igen “an” på mig… Og jeg nyder det selvfølgelig, selvom, at jeg tænker han jo er til mænd. Tirsdagen efter tager min veninde og jeg og den smukke mand spontant i byen – og lige pludseligt begynder han og jeg at kysse. Sådan rimelig heftigt… Ude på toilettet og over det hele. Det var SÅ VILDT! Jeg får ham til at love at vi glemmer alt det, fordi jeg jo stadig har en kæreste. Jeg slår op med kæresten tre dage efter… (ligemeget hvad kan man ikke kysse med anden, og så fortsætte med sit forhold)

Efter det, kan jeg nu alligevel ikke glemme de kys, og skriver det til ham. Han har det på samme måde. Vi ender med at ses bare mig og ham, og vi har SEX HELE NATTEN. Fra den dag har vi set hinanden hver eneste dag… Og vi har den bedste sex konstant! Han er nu i udlandet for at besøge sin familie… Vi skriver hver dag, og hverken ham eller jeg har lyst til andre. Det ikke engang fordi han tænker, at han nu kun er til kvinder, men som han siger er det meget underligt, for han har bare lyst til at være sammen med mig hele tiden!

Jeg er den første kvinde han har været sammen med i 6 ÅR… Efter han blev gift med en mand, bestemte han sig for, bare at være sammen med mænd… Indtil han mødte mig! Jeg ved godt, at det er en meget meget underlig historie. Det føltes underligt, og ingen af os ved hvad der vil ske med os i fremtiden. Men det er bedste sex jeg nogensinde har fået i hele mit liv! Og den bedste følelse jeg har oplevet.

Og for første gang i mit liv tænker jeg overhovedet ikke over tryghed og sikkerhed. Fordi, jeg nu egentligt føler mig tryg i mig selv. Bare mig. Jeg elsker den følelse.

Jeg ved ikke hvad der vil ske med os, og jeg tager det som det kommer. Men jeg er glad for, at det der skete med ham fik mig til at indse, at jeg ikke skal spilde min tid med noget som bare gør mig tryg. Trygheden findes inde i mig selv, og jeg nyder den.
Vores lykke måske ikke evig, men den er alt værd. Bare 5 minutter af den følelse han giver mig, er alt værd!