Parterapi

At beslutte sig for at gå i parterapi, er for nogle meget grænseoverskridende og det er også stort, at lukke en 3.part ind i noget så sårbart, som sit parforhold. Men jeg må sige, at for mange af mine klienter er det absolut givende, udviklende og ikke mindst optimerende. Og hvem vil ikke optimere på det, der potientielt kan blive endnu bedre og skabe endnu bedre livskvalitet. Nogle kalder det stolt, at de går til “par-coach” andre har for nyligt sagt, for selv at kunne blive gode venner med det vilkår, at de nu sad i min sofa, at “Viktor Axelsen har jo også en træner” og ja det har han. Og det har han selvom han er virkelig dygtig allerede. Ønsker vi at sikre os de bedste vilkår for den bedst tænkelig udvikling og dermed de bedst tænkelige vilkår i vores parforhold, giver det kun mening, at vi er bevidste i vores parforhold. Jeg kan som terapeut lide at se udvikling – og jeg byder gerne ind med nogle gode redskaber, der passer til de aktuelle udfordringer vi sidder med – og I vil også opleve, at få fokuspunkter/lektier for, mellem vores møder.

Hvor længe tager det?

En session er sat til 90 minutter – og der er ofte mærkbar fremgang efter de første par sessioner. Det er min erfaring, at vi efter ca. 4-6 møder er kommet rigtigt langt. Når vi er i god fremgang, anbefaler jeg, at vi mødes 3-4 gange årligt for at sole os i det der virker, sikre vedligehold og måske yderligere optimering. 

Vores møder kan foregå i min praksis på Frederiksberg – eller hjemme hos jer privat, så sparer I både tid & transport.

Udtalelser

Gratis forsamtale

Terapi kræver tillid og en kort forsamtale giver mulighed for at fornemme, om I vælger den rigtige terapeut. Ring eller send en sms på 2840 1828, så finder vi et tidspunkt til lige at ringe sammen.

Vores møder kan foregå hjemme hos jer, så sparer I tid & transport –
eller i min nye praksis i fuglebakkekvarteret på Frederiksberg.