Familierådgivning

Jeg har en diplomuddannelse i Familierådgivning og mange års erfaring indenfor rådgivning af både børn, unge, forældre og familien som helhed. Siden 2017 har ligeledes fungeret som forældrerådgiver på Børns Vilkår. Jeg arbejder løsningsfokuseret på at styrke et positivt, trygt, kærligt og funktionelt familiemiljø. 

Sammen identificerer vi jeres families mønstre – og arbejder os ind i, at forstå og acceptere hinandens perspektiver bedre.

For den sammenbragte familie kan der være mange vinkler, at tage hensyn til, hvilket for selv de sejeste kan være virkelig udfordrende.  

Ved konflikt er vi ofte nødt til at kigge ind i årsagerne, også selvom det ikke altid er rart at sætte ord på. Sammen skaber vi et rum hvor vi kan tale trygt og mod fælles mål. Under overskriften familierådgivning ligger også sparring når en familie står i et opbrud og ønsker et godt forældresamarbejde. Jeg arbejder løsningsfokuseret med fokus på det gode samarbejde og ikke mindst børnenes trivsel.

Familieterapi er sat til 90 minutter og kan være alt fra akut brandslukning til forløb der kører over tid. 

Vores møder kan foregå i min praksis på Frederiksberg – eller hjemme hos jer privat, alt efter hvad der passer jeres familie bedst.  

Udtalelser

Gratis forsamtale

Terapi kræver tillid og en kort forsamtale giver mulighed for at fornemme, om I vælger den rigtige terapeut. Ring eller send en sms på 2840 1828, så finder vi et tidspunkt til lige at ringe sammen.

Vores møder kan foregå hjemme hos jer, så sparer I tid & transport –
eller i min nye praksis i fuglebakkekvarteret på Frederiksberg.