Sex- og kærlighedsafhængig

  • Post author:
  • Post category:Brevkasse
  • Reading time:3 mins read

Kære Marie
Det har for mig været at gå helt ud på tynd is, overhovedet at ville mænd efter “flodbølgen” med min sidste X. Det har været små grænser jeg hele tiden har klaret i målet at få tankerne væk fra X. Først lave en profil på Tinder, svare på beskeder, udveksle numre og så endeligt, date. Målet er nået, tak fordi du skubbede mig – jeg længes ikke længere efter X.

Jeg har nu ønsket mig en ny kæreste et stykke tid. Og det er SLET ikke nemt! Jeg bliver VED med at tiltrække de forkerte. Det som om jeg sidder fast i mit X-mønster. Som om jeg kun tiltrækker de umulige og komplicerede mænd.

Mænd med “dark sides” er igen blevet mit fix. Det er virkelig tiltrækkende på mig, og samtidig så uhyggeligt og skræmmende, at jeg fuldstændig overhøre mine alarmklokker hver gang. Det som om, når jeg er i det, så kan jeg ikke finde ud af om det er mig der er paranoid og bange for at blive såret, eller om han er en hustler. Desværre har det vist sig at være det sidste hver gang, og det gør så ondt!

Der hvor jeg er nu, tænker jeg, at med min baggrund, så skal jeg måske bare erkende og acceptere at jeg ikke har forudsætningerne til at skelne. For en uge siden afsluttes et meget ny forelsket, spirende forhold. På trods af at det gør ubeskriveligt ondt indeni, så erkender jeg nu at ja jeg er sex- & kærlighedsafhængig (jeg har været inde på “SLAA” og har tænkt mig, at følge deres principper for at bryde mit mønster).

Jeg er røgfri på tredje uge (fuck det er hårdt at slippe to afhængigheder på samme tid!) Jeg løber og løber, og har nu tilmeldt mig et halv-marathon.

Jeg er begyndt at meditere.

Jeg føler mig stærk og på rette vej i mine erkendelse. Men på samme tid føles det hårdt, jeg har kaos indeni, og brug for at snakke med dig på min vej igennem denne udvikling. Og hvad du synes om min nye ven “SLAA”…

Jeg lider også af tvangstanker. Jeg har ikke mod på at fortælle om dem alle sammen – men jeg har brug for råd til hvad jeg kan gøre, når de modbydelige billeder dukker op i mit hoved.

Jeg glæder mig virkelig til at se dig igen!
Kærligst “A”

Kære “A”
Tak for din mail. Den var god – og du kan godt være stolt af dig selv. Du begynder at åbne for nogen af de ting der gemmer sig inde i dig, ting som du har brug for at give lidt lys, så de ikke længere er så skræmmende. Det bliver godt for dig!

Og, det er ingen skam at have lidt spændende ting i skabet – det har de fleste mennesker – men de færreste giver dem lys. Så, seje modige dig!

Vi ses snart
Knus Marie ♡