Elsket ferieklumme, fundet i gemmerne

 • Post author:
 • Post category:Klummer
 • Reading time:12 mins read

 Dagbog, Kalymnos – Juni 2006.

I dag har været en god dag. Vi har nydt poolen som helt klart vandt point ved nærmere bekendtskab. Fåååk jeg var ikke tilfreds i går da vi ankom. Syns nærmest det hele var noget lort. Fik vist også sagt ordet “skodpool”, mens søde lille Mads fuld af begejstring hørte det… Men ærlig talt, hvad kan man forvente når man sætter en højmenstruel storby-pige med benzin i blodet og ild i håret, ud på en øde ø med max 70 faste indbyggere? Det var en kold tyrker af format skulle jeg hilse og sige! Jeg fór forvildet rundt og søgte efter beat & rytmer samtidig med, at jeg, af en eller anden årsag, havde et klart Bountybillede inde i mit hoved af, hvordan her var. Men hvad bilder de sig også ind, dem inde på Spies Rejs & Vær Glad?!? Jeg er fanme ikke spor glad, når jeg hjemmefra bliver lovet hoppevippe og skrigende turkis pool x 2 – og jeg så ved ankomst får minus hoppe-vippe og kun pool x 1 med gråmeleret plummervand. Ærlig talt – og så ovenpå en rejse der nærmest var ligeså lang, som havde vi virkelig rejst til Bountyland.

Godt nok startede vores afrejsedag med at vi blev kørt i lufthavnen klokken umenneskeligt tidligt om morgenen. Mit vækkeur ringede kl 03.30, vores chauffør var hos os kl. 04.30. Dejligt med lufthavnsekskorte… Det var virkelig sødt af ham! Nå, tilbage til oplevelserne på mini-øen. Svært utilfreds med plummerpool og storm på terrassen gik jeg efter 3,5 times nattesøvn, laaang rejse med fly, bus, båd & bus, højmenstruel, uhyggeligt sukkerkold og med rullende ukontrollerbart hormonstyrt, til velkomstmøde – som sjov nok afholdtes 20 minutters gang fra vores hotel. Som om vi ikke var smadret nok i forvejen! Vi overlevede gåturen, som også viste os lidt af ’byen’ som i øvrigt er aldeles ikke-eksisterende! Efter at have hørt om ligegyldige og fuldstændig vanvittige sagn om øen og dens historie samt diverse keee-de-lige udflugter, af guide med vanvittigt irriterende dialekt, fik vi, publikum, endelig taletid – hvilket udløste et hav spørgsmål om, hvor fanden vores pool var henne? Og hvad hun egentlig havde tænkt sig at gøre ved det klamme vand, de havde proppet ned i den ene pool der var!? Det forstod hun ikke rigtig, der plejede da ikke være problemer. Men jeg fortalte lystigt, og i helt egen stil, at vi da tog hjem, hvis det var så skod som det altså så ud til. Fåååk hvor var jeg umulig – og ærlig talt, hvad er også fidusen med den ø der ligger lige foran vores hav. Den tager da al aftensolen fra os. Garantrisset en helt fantastisk solnedgang – PÅ DEN ANDEN SIDE af øen i havet. Som i øvrigt hedder ”Talendos”. Talent-hva-for-noget tænker jeg… Ikke desto mindre har vi haft en dejlig dag, mig & mads. Vi har mødt søde svenske piger ved poolen med nye bryster og trekantstoppe. Heldigvis med appelsinhud på røven – men ellers meget overskudsagtige.

Mads har allerede fået sin første beundre i form af pool-bartenderen, som har en datter på 6, der ikke gider lege med andre piger. Hende tager hun med i morgen så de kan lege, mads er jo en rimelig drenget dreng, så mon ikke det går. Vi har også svømmet 10 baner i plummerpoolen (20 hvis man tæller begge veje med) som i øvrigt ikke er helt så klam i virkeligheden og når det ikke stormer. Men i morgen skal vi på stranden med de svenske piger og deres nye bryster med trekantstoppe. Der er en strandbar med musik, så kan mor få lidt beats og mads lidt atmosfære. Det er jeg heldigvis ikke ene om at have brug for. Han er jo ikke storby-barn for ingenting! I øvrigt er han naturligvis meget begejstret for de søde, glade overskudsagtige svenske piger med nye bryster og trekantstoppe (de hedder ikke andet, og det er deres egen skyld).

Vi har spist på terrassen og jeg har taget hul på en flaske rosé, så det er meget ferieagtigt det hele. Og nu går jeg ud og tager mig en smøg, mens jeg kigger over på meget smuk, men virkelig latterligt placeret ø midt foran ellers fantastisk mulighed for udsigt til eventyrlig solnedgang!

I går var vi på stranden og opdagede til stor glæde fed strandbar med lækker chill-out musik og solparasoller i bast. Meget lækkert med lidt liv – troede virkelig vi var de eneste på øen. Men i går var det søndag og samtlige af øens 70 indbyggere havde derfor slået lejr på fed chill-out strandbar med bastparasoller. Vi var lykkelige. Svenske piger med nye bryster og trekantstoppe var der også, til Mads’s store glæde – de gider nemlig lege i vandet i laaang tid. Om aftenen spiste vi sammen på dejlig restaurant lige overfor vores hotel (alt her er meget lokalt) og det var faktisk rigtigt hyggeligt. Det viser sig, at svenske piger med nye bryster og trekants-toppe er rigtig søde og hyggelige at være sammen med. Vi gik på bar efter maden og sad direkte til vandet og nød kaffe/kakao/is med udsigt til øen placeret foran vores solnedgang. Men det så smukt ud med lys hen ad kysten. Tror måske der bor 20 personer på den ø derovre. Alle 20 personer er nok ovre på den anden side om aftenen OG SE SOLNEDGANG! Men her er kærlighed, masser kærlighed. Mads faldt i søvn liggende op ad mig og jeg måtte bære ham hjem i seng. Der er noget dejligt over at bære sit sovende barn hjem i seng. Også selvom han efterhånden er ved at være rigtig tung – er trods alt 6 år nu.

Vågnede mandag morgen meget tidligt, Mads kunne ikke sove mere – troede det var løgn. Udenfor var der helt overskyet. Øv, er ikke kommet herned for at sidde inde og spille kalaha. Men egentlig var det dejligt, for vi var begge trætte og vores solbrændte hud havde kun godt af, at vi ikke strøg ud i solen med 4G straks vi stod op. Så den stod på formiddagshygge i sengen og hjemmelavet æg & bacon (naturligvis inkl. frugt & grønt) serveret kl ca. 11.30. Dejligt med søn der gider slappe af og lave ikke en skid om formiddagen. Han er sku lækker!!! Guuud hvor er jeg glad for ham, ihh han er dejlig!

Solen tittede frem og fik brændt ordentligt hul i skydækket ved en 13.30-tiden hvorfor vi sneg os ned til poolen hvor der var BBQ og poolhygge. Bartenderen havde sin 6-årige datter med som unægtelig ligner en på 10. Muligvis fordi hun er så fed, at jeg ikke forstår hvorfor hun ikke, for længst, er kommet på seriøs afmagringringskur. Hun hader sjov nok piger – HADER – og gider kun lege med drenge. Det skal man ikke være psykolog for at gennemskue. Hun er da skrigende jaloux og har enorme komplekser over at veje 65 kg som 6-årig. Bruger derfor sin (godt gemte men unægteligt genetiske) kvindelighed til at få opmærksomhed fra det modsatte køn. Stakkels pige. Hvis hun var min datter, havde hun ikke fået lov at gå hele dagen og spise Nutella med ske! Hvad mon der får forældre til at propfodre deres børn på den måde? Jeg mener, de MÅ sku da kunne se, at der er noget galt og at barnet trænger til lidt agurk og en løbetur. Forstår det ikke! Mads og jeg gik på restaurant igen, samme sted men ikke samme mad. Mads fik dog pizza som i går – men jeg spiste bare en salat. Er ikke spor sulten hernede – overhovedet. Spiser derimod masser guldkarameller – … måske derfor jeg ikke er sulten.

Heldigvis er særdeles udtalte og meget mærkbare kvindelige cyklus ved at gå i sig selv, hvilket kun kan være til stor lettelse for indtil flere personer på øen. Heriblandt vores duhhh-guide, som jeg da godt kan se ikke nødvendigvis skal ligge under for mine hormonstyrt. Syns nu stadig hun pisse irriterende! Og det helt uden cyklus! Tænker, at jeg ville finde hende himmelråbende irriterende, uanset hvornår på måneden jeg mødte hende!

Mads sover, han er så dejlig. Siger hver dag at han elsker mig og at jeg er den bedste mor i hele verden. Hvad kan man ønske sig mere? Altså andet end et par bryster der er lidt mere fyld i end dem jeg har. Forstår ikke hvorfor der pludselig skal være så meget plads i min bikinitop. Hvorfor bliver ting af når man bliver voksen – og hvorfor er bulen på maven pludselig større end nogensinde?? Altså hvis jeg var federe end normalt ville mine bryster da ikke svinde ind… hvor kommer maven så ind i billedet?? Jeg forstår tydeligvis ikke min egen anatomi længere. Plejer ellers at være rimeligt godt tilfreds, men min nyopdagede omrokering gør mig ærlig talt lidt bekymret. Må tabe mig og købe nye bryster. Og så vil jeg også have en trekantstop!

Onsdag den 14.juni

 • Mig: Står foran spejl og løfter bryster op til hagen, mens jammer over de ikke bliver siddende når jeg slipper.
 • Mads: … Hvad laver du mor?
 • Mig: Jeg ville også gerne have nye bryster, der sad helt deroppe…
 • Mads: Hvorfor det mor? Dem du har, hænger da fint der!

I øvrigt – Fåååk, det gør nas at gå i bad med kæmpe brandmands-sår på læg! Glemte vist at fortælle, at jeg var oppe at slås med en brandmand nede på den ellers så fantastiske strand tidligere i dag. Og ikke en almindelig brandmand, men en af dem med små brændende knive på alle de mange tusinde arme, som lige præcis denne her særlige brandmand havde. Heldigvis havde jeg Mads på armen, så han blev ikke ramt – men jeg fik da gjort opmærksom på min smerte på en måde der fik den super søde og lidt lækre chill-out-bartender til at løøøbe heltemodigt ud i vandet (iført almindeligt shorts og Hawaiskjorte) og bakse mig og Mads op på en liggestol. Jeg blev smurt med alverdens ting, underede mig lidt over at han ikke tissede på mig, men det holdt han sig alligevel for fin til. Jeg vil trods den tis-fattige behandling, kalde det førstehjælp på absolut første klasse!

Mads kan godt nok blive brun, måske hans rigtige far i virkeligheden er neger. (nej nej!!) (og dog…) (…Ej!)

Det er fedt at være på ferie – men GAD VIDE hvordan man får stram ensfarvet hud i ansigtet?

Ligger og nyder solen, imens jeg kan høre Mads plaske i vandet sammen med hans nye ferieven, Michael 10 år.

 • Michael 10 år: Jeg har set en blåhval
 • Mads 6 år: Øj, er den ikke stor?
 • Michael 10 år: Jo, meget
 • Michael 10 år: Jeg har også set en elefant
 • Mads 6 år: Det har jeg også, i cirkus med min mor
 • Michael 10 år: Jeg har set et ægte dinosaurskelet og min far kan flyve
 • Relativ lang pause… Mads 6 år: … Jeg har rørt en hest!

Tine spurgte om vi havde fået nye venner, og JA, Mads har naturligvis skabt en del kontakter:

 • 2 meget meget søde svenske piger med blond hår, nye bryster og trekantstoppe
 • Vores naboer, et sølvbryllupspar fra Christians Ø med hang til øl og Prince100 (Mads: ”Er det okay jeg hopper over muren og kommer ind til jer” (Han kom retur med 1,5 kg Haribo-mix))
 • Michael 10 år, som stadig bruger svømmevinger
 • Bartenderen fra poolbaren, hvis mål er at få et kys af Mads inden vi rejser hjem
 • Tjener fra fed chill-out strandbar som giver Mads alt for mange is og som også plejede mit ben på daglig efter overfald af unaturlig, grum brandmand.

Er IKKE venner med guiden som har piss irriterende dialekt og smiler falsk. Ignorerer hende pr. definition – gider ikke tale med hende når hun har den irriterende dialekt. Tager heller ikke med på ture – kan simpelthen ikke holde hende ud.Glæder mig til Annette kommer – hun spasser også ud over hende, det er helt sikkert!

Søde svenske piger har været til afskedsfest på terrassen i dag – Vi kom til at drikke det champagne jeg havde købt til Annette, men jeg køber nyt i morgen. Håber det når at blive koldt! Går i seng, klokken er mange, har drukket rigeligt med vin & champagne og skal vinke farvel til søde svenske piger og michael 10 år i morgen kl. 07.15. Guuud det er tidligt…!

Kl. 00.11: Kunne ikke få solbriller ud af ret vildt strandhår. Har nu karsekort tot midt i ellers meget langt pandehår!  Må vist hellere gå i seng. Har i øvrigt redt hår med gaffel hele ugen – glemte hårbørste i dk.