Samarbejde efter Skilsmisse

Banker skilsmissen på døren?

Er jeres forhold kommet derud hvor ingen af jer kan se en fornuftig vej tilbage? Jeres overskud er for længst brugt op! Tilbage er kun de vågne nætter og tankemylder.
Så er parterapi stadig en god idé!
Også selvom beslutningen nærmest ér truffet. Vi behøver ikke kæmpe for at få jer tilbage til hinanden, hvis I er afklaret med jeres ønske om skilsmisse. I kan få vinkler til at komme fornuftigt ud af jeres forhold – og ikke mindst, hvordan I skåner jeres børn bedst muligt, så de slipper for at opleve konflikter. Vi ved, at børn hader skilsmisser, der er ingen grund til at pakke det ind. Faktum er, at det er frygteligt med et familieopbrud, og det kræver mange ofre. Men, det kan alligevel være den bedste løsning – og det kan også blive både tåleligt og fungerende. Her er Co-parenting, Samarbejde Efter Skilsmisse en mulighed for at skåne børnene bedst i det nye der skal ske.

Ved skilsmisse søger vi som forældre ofte juridisk bistand med det formål, at få bekræftet hvor hver part står, i forhold til rettigheder og lovgivningen på området. Men, det er mindst lige så vigtigt – om ikke vigtigere – at få børnesagkyndig rådgivning. Børnene skal jo gerne skånes så meget som muligt. Nogle får dybe ar på sjælen, andre kommer relativt fint igennem det. Alt sammen afhænger af hvordan vi som forældre håndtere det der foregår i børnehøjde, samtidig med at vi står midt i vores egen krise.

Forskere mener, at en skilsmisse er lige så hård for både krop og sjæl, som et pludseligt dødsfald i nær familie. Uanset om vi selv har valgt det, eller er blevet valgt fra, så er det et enormt tab at miste sin familie. Når vi er i en krise er det absolut en fordel, at få sparring i, at skille tingene ad.