Samarbejde efter Skilsmisse

Hvad med børnene..?

Er jeres forhold kommet derud hvor I ikke kan se en fornuftig vej tilbage? Jeres overskud er for længst brugt op! Tilbage er kun de vågne nætter og tankerne.
Så er parterapi stadig en god idé! Ikke for at holde jer sammen for enhver pris – men for at få afklaret jeres tanker om skilsmisse. Og ikke mindst, hvordan I skåner jeres børn bedst muligt, så de slipper så let som muligt.

Ved skilsmisse søger vi forældre ofte juridisk bistand med det formål, at få bekræftet hvor hver part står, i forhold til rettigheder og økonomi. Men, det er mindst lige så vigtigt – om ikke vigtigere – at få børnesagkyndig rådgivning. Børnene skal helst skånes så meget som muligt. Nogle får dybe ar på sjælen, andre kommer relativt fint igennem det. Alt sammen afhænger dels af barnets psyke men også af hvordan vi som forældre håndtere børnenes vinkler, samtidig med, at vi står midt i en livskrise.

Der er evidens for, at en skilsmisse kan være lige så hård for både krop & sjæl, som et pludseligt dødsfald i nær familie. Uanset om vi selv har valgt eller er blevet valgt fra, så er det traumatisk at bryde sin familie. Som både parterapeut og børnerådgiver, er sparring her absolut en anbefaling!