Referencer

Kære Marie
Vi kommer til at savne dig og vi ved allerede nu, at vi kommer til at få brug for noget “Marie-tid” på et senere tidspunkt. Du er ren kærlighed for os. Vi ringer til dig når der er kommet lidt mere ro med tvillingerne så vi kan booke nogle opfølgende møder. Idéen om at det hele ikke behøver brænde på før vi ses, er vi meget vilde med, fordi vi er altid gladere når du har været her. Du har virkelig givet os noget at arbejde med og du har virkelig været dygtig. Vi er glade og har været så trygge med dig, også selvom vi ikke var så åbne i starten, men vi skulle nok lige igang som du sagde, hvilket du virkelig hjalp os med. TAK Marie, vi giver dig vores bedste anbefalinger!

Kæreste Marie
Jeg synes du lige skulle have en update. Siden du så os sidst er der sket meget. Vi er blevet gift og som du kan se, så er jeg gravid.
Vi er dig uendeligt taknemmelige for din hjælp.
Knus fra os❤


Vi er et rigtigt fint sted nu

Kære Marie
Vi er et rigtig fint sted nu, og vi er meget positive over selv at skulle arbejde videre med de redskaber, du har givet os. Det har været så gavnligt at tale med dig! Dine vinkler har hjulpet os meget og du har virkelig givet os nogle ting at tænke over, og nogle gode ting at arbejde med herhjemme.Vi har anbefalet dig til nogle af vores venner, og håber det er i orden vi har givet dit nummer videre ♥

Kompetence & kærlighed
For os har Marie været en helt igennem varm og kompetent vejleder i en tid hvor det har været aller sværest at åbne døren for en fremmed. Det har været enormt trygt at være i proces med Marie. Hun er lynhurtig til at fange hvad der er problemet og hvordan det skal italesættes og håndteres. Vi er simpelthen så glade for, at vi turde at søge hjælp, for der var en stor risiko for at vi var gået fra hinanden. Takket være Marie, så har vi det så godt nu. Vi har lært at tale om de svære og ubehagelige ting og er helt klart kommet videre med fokus på kærlighed.
Tak for dig Marie!

It has been a true blessing

From our very first meeting together, we had a really good feeling about the whole process. Marie made our space and time together feel very nurturing and comfortable. It was amazing what just one therapy session did for us. She is 100% present during our time together.

Marie is SO GOOD at listening and interpreting our conflicts (however complex) she is always spot on with her assessment of the conflict. She sees past the obvious and goes deep down into what’s really behind the obvious issue. It has opened our eyes and hearts, and given us real effective tools to work on what we have discovered during each session. 

She also gives us some really detailed feedbacks after our sessions. These have been so great for us to continue the daily work needed to stengthen and take our relationship to the next level. 

It has been a true blessing to have Marie guide us in our relationship, with her professionalism, honesty, and enormous big heart ♥

We thank you from the bottom of our hearts.  
A&R

Bedst i alle disse år

Kære Marie
Du er den der har hjulpet mig og børnene bedst i alle disse år!
TAK!

Marie, tak. Lige hvad vi havde brug for!

Jeg har igennem en længere periode gået i både parterapi og individuel terapi hos Marie. Marie’s afslappede og rolige måde at være på, gør at man straks føler sig godt tilpas og selv bliver afslappet og tør at åbne op. Jeg har både gået i parterapi og ved psykolog hos flere andre, endda også hos en meget anerkendt sexolog og parterapeut. Men jeg har oplevet det mest professionelle møde hos Marie!

Marie formår at holde “den røde tråd” og skabe overblik og det endda selvom jeg har stået med en masse kaos og “tunge” sager på en gang. Hos Marie føler jeg mig tryg, jeg kan både grine og græde og det virker meget forløsende. Når jeg går fra terapi hos Marie føler jeg mig helt lettet, hun forstår at skære ind til benet på en professionel og konstruktiv måde. At gå i terapi og udvikle sig selv kræver en stor del af en selv, men det gør det hele så lettere, at man hos Marie for nogen konkrete “værktøjer” til at komme videre.

Jeg kan kun anbefale terapi hos Marie! Det er så godt givet ud og når alt kommer til alt, så betyder udviklingen alt i livet både for en selv og ens nærmeste. Jeg kan slet ikke forestille mig hvordan jeg skulle være kommet videre i mit liv uden Marie.

Skulle ha opsøgt dig for længe siden..!

Hej Marie.
Nu har jeg fået snakket med min ekskone. Det var hårdt men jeg føler jeg kom af med noget, og jeg tror det var godt. Tak for skubbet… Jeg har haft godt af at snakke med dig og jeg føler, du giver mig en del at tænke over. Jeg kan allerede mærke at det stille og rolig løsner lidt indeni, og jeg tænker meget over det du har sagt. Jeg er så er glad for jeg ringede til dig, for jeg tror virkelig du kan hjælpe mig af med mange af de ting jeg har gået og gemt på.

Jeg skulle selvfølgelig ha snakket med sådan en som dig efter skilsmissen og efter min fars død, for så ville jeg nok ha været mere mit gamle jeg, og ikke opført/såret/drukket og været mere mig selv, og været den person som jeg altid har været. Glad, sød, frisk og behagelig at være sammen med. Jeg har været sammen med min ekskæreste i fredags og vi fik snakket en del. Det tror jeg også var godt for hende, hun havde også brug for at fortælle mig nogle ting og komme ud med noget. Jeg fortalte hende, at jeg ikke har rørt alkohol siden at jeg kaldte hende de forfærdelige nedgørende ord, som jeg ALDRIG vil glemme, at jeg kunne få ud over mine læber 🙁 Hun troede ikke helt på at jeg ikke havde drukket, og det kan jeg godt forstå, da det har været en hverdagsting i det sidst år – og nok også fordi jeg har skuffet hende så mange gange, ved ikke at holde mit ord. Jeg skal se hende igen i dag, og vi har aftalt at vi skal ses som venner. Jeg håber at hun vil kunne mærke en forandring i mig, og få følelser, tillid og troen tilbage på at jeg har ændret mig, og er blevet den person, hun mødte og blev kæreste med for halvandet år siden.

Jeg var ude at se CL finale igår, og jeg var den eneste ud af 11 mennesker der ikke drak, jeg havde det så godt med ikke at drikke! Og jeg fik meget ros. Det gjorde mig stolt og jeg føler, at jeg er på rette vej. Og mest af alt, jeg SAVNER DET IKKE 😉

Glæder mig til i morgen, når jeg skal ind til dig igen – for du er virkelig en støtte og jeg kan mærke at det arbejde du “tvinger mig til” er det rigtige. Jeg er så glad for at du “kan se” mig!
Kh

Hej igen Marie.
Jeg kan se, at du har lagt brevet ind på din hjemmeside, og føler det er et skulderklap! Tak fordi du vil dele mine ord. Jeg håber at andre i samme situation, får lyst til at få hjælp af dig. Du er vildt sej, og du har virkelig været god for os!
Kh 

Tak Marie, vores nye engel

Kære Marie (vores nye engel)
Tak for din gode gode hjælp. Vi havde jo fået fortalt, at du var god, og konkret. Men vi var ikke helt forberedt på at møde en psykolog (det ved jeg godt du siger du ikke er, men det kalder vi dig jo) der kunne se igennem de mange ting vi har bygget op. Det var ikke sjovt at blive “opdaget” men det var ganske tydeligt en øjenåbner. Det har været lidt hårdt men det var også godt, for B og jeg er ikke længere i konflikt og det er hele familien meget glade for. Det var vi ikke kommet ud af uden dig, og det du kunne hjælpe med. Vi vil anbefale dig til alle, og også tak fordi du fokuserede på det med vores datter. Hun er mere glad nu. Vi kunne mærke forskel ret hurtigt efter vi er blevet bevidste om de ting vi jo gjorde “forkert” før.
Tak, du har virkelig været god for os.

De kærligste hilsener fra B & A og fra lille S

Marie, tak. Lige hvad vi havde brug for!

Kære Marie
Tak for din som altid gode brush-up !

Selvom jeg må tilstå, at det ind imellem er hårdt for mig med så megen fokus på mig og mit ”lort” (helt rigtigt ord du bruger – for det er lige det, det er) og selvom jeg (når de irrationelle følelser tager over) kan komme til at føle, at jeg ”gør alt forkert” og dermed kan synes, at jeg stilles lidt meget til ansvar for hele vores parforhold (igen irrationelle følelser – jeg ved det) så synes jeg som sagt, at du er den eneste der har formået at stille knivskarpt på mange af de helt essentielle dele af vores parforhold. Især på min baggrund. Og det er jo lige det, vi ønskede os, og det er lige det, vi har brug for!

Jeg har fortsat med lektierne du gav mig, jeg arbejder med tankerne om at føle mig uønsket, og jeg arbejder med det nye lys at se mine udfordringer i. Jeg synes, at jeg kan begynde at mærke små positive forandringer hos mig selv – og håber at dem omkring mig, også mærker det.

Hvis jeg skulle skrive lidt om vores oplevelse med dig, ville det lyde nogenlunde sådan her:

Vi har snakket med Marie både som par og hver for sig. Det føles trygt at snakke med Marie, og ligeså naturligt som at snakke med en god veninde. Det er på ingen måde som at snakke med en psykolog, som i nogle tilfælde kan få en til at føle at der bare bliver arbejdet ud fra lærebøger. Med Marie fører man bare en stille og rolig samtale, og pludselig har hun sporet sig ind på kernen af problemet. Hun får hurtigt sat meget præcise ord på udfordringerne og mulighederne for at arbejde konstruktivt med dem, og hun rammer plet hver gang.

I forhold til de helt personlige problemer jeg tumler med, har hun været god til at forstå dem og sætte ord på dem – og det har jeg ikke oplevet at andre har kunnet. Det er lige det vi ønskede os, og lige det vi havde brug for!